marți, 7 februarie 2012

Florile de azi – Romania de maine
Oricat am incerca sa dam vina pe guvernare, pe legi, constitutii….si alte sisteme fara de care lumea acesta nu a putea trai, trebuie sa ne trezim si sa realizam ca viitorul acestei tari si al nostru depinde in cea mai mare parte de modul in care ne crestem astazi copiii.
O misiune de maxima seriozitate si un adevar deloc de neglijat: copii de azi sunt Romania de maine, iar daca vrem o lume mai buna, trebuie sa ne hranim cu bunatate.
Un prieten mi-a spus: Cu cat iti faci cunoscute mai bine gandurile frumoase, cu atat ele se vor intoarce asupra ta, inzecit. "Dragostea este lucrul pe care cu cat il daruiesti mai mult cu atat il primesti inapoi inmultit”.
Sa ne iubim copiii, sa-i hranim cu dragoste, sa-i invatam sa fie corecti, responsabili si perseverenti, doar astfel vom putea spera la o Romanie mai puternica.
Instinctele copiilor nu sunt influentate de bani, ei sunt sinceri si corecti, iar noi trebuie sa le respectam sinceritatea, sa le dam aripi, nu sa le amputam sufletele cu amaraciunile si frustrarile noaste.
Dragilor, daca aveti copii buni si minunati, atunci nu va pierdeti speranta.
Florile pe care le crestem azi, vor infrumuseta Romania de maine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu